“Pomalo” je riječ kojom se Dalmatinci pozdravljaju, polako podignu ruku i strastveno kažu “pomalo”, doslovnog značenja “polako, opušteno”, što je primjenjivo na apsolutno sve i opisuje dnevni životni stil.

S tom definicijom na umu, nastao je i naš mali gastro raj u Dubrovniku, dva shopa (Stari Grad i Lapad), u kojeg ljudi iz cijelog svijeta rado navraćaju. Iz komentara naših gostiju, prvenstveno oduševljenosti hrvatskim craftom, prepoznali smo da radimo kvalitetnu priču te smo ju odlučili podići na jednu razinu više.

“Pomalo” je već postalo sinonim za craft pivo u ovom novom valu radi svega što činimo kako bi se širilo znanje i izbor piva u Hrvatskoj. S tim na umu, profilirali smo se kao “craft beer specialist” te vršimo distribuciju domaćeg craft piva po svim kutcima Lijepe naše. Isto tako, svjesni činjenice da je craft još uvijek nedovoljno prepoznat u našim krajevima, nastojimo ga približiti široj publici sudjelovanjem na sve brojnijim craft, a i srodnim festivalima.

Za turiste, za lokalne ljude, i za ugostiteljske objekte, Pomalo je otvorilo vrata budućnosti craft piva. Ako zelite probati nesto sto dosad niste, Pomalo je mjesto za vas.

Uživajte u okusima pive Zeppellin, Primarius, Mlinarica, Prva Viška pivovara, Dubrovnik Beer lager i mnogih drugih…